Goede doelen

Samen sparen
Elk jaar kiezen we een goed doel wat we met elkaar willen steunen.  Leerlingen kunnen elke dag oud papier meenemen naar school. Zij krijgen voor elke zak kranten die ze meenemen een lootje. Zo kunnen ze mooie prijzen winnen. Met het geld dat met het oud papier wordt opgehaald, steunen we verschillende projecten. Soms zijn dat projecten in de derde wereld. Zo hebben we een dovenschool in Kwale (Kenia) gesteund. Ook hebben we een keer Kika gesteund. We proberen steeds een project te kiezen wat herkenbaar is voor de leerlingen.

Geld inzamelen tijdens projecten
Elk schooljaar organiseren wij een project voor alle groepen. Bij het project zamelen wij soms geld in voor een goed doel. Wij sluiten het project feestelijk af.